A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Спортивний зал – як лялечка!

Дата: 19.08.2020 10:09
Кількість переглядів: 439

18 серпня стартував об’їзд шкіл об’єднаної громади. Перший заклад, який відвідала комісія селищної ради, – це Новоданилівська школа. Тут добре підготувались до нового навчального року. Особлива гордість – спортивний зал, де проведено капітальний ремонт. Нарештi зрушила з мертвої точки давня мрiя школярів і вчителів Новоданилiвського закладу освіти. Як розповіла директор шкільного закладу Любов Андріївна Єршик, вона навіть не пам’ятає, коли в останнє в спортивному залі проводився ремонт. Мабуть, десь років 10 тому, лише спромоглись пофарбувати підлогу та замінити пару гнилих дощок на підлозі. До цього приміщення мало жахливий вигляд: гнила підлога, обдерті стіни, дах протікав, двері теж були в жахливому стані. До цього хто тільки не обіцяв допомогти і зробити ремонт: і депутати, і місцеві районні керівники, але на обіцянках все і закінчувалось. Лише після об’єднання в громаду на вирішення цієї багаторічної проблеми реально звернули увагу. За дорученням селищного голови Олексія Асмолова було вирішено питання фінансування і проведення великого обсягу ремонтних робіт у спортивному залі Новоданилівської школи.

Зроблено великий об’єм робіт і це також завдяки місцевому жителю Роману Христичу, який своїми руками провів усі внутрішні роботи. Пошпаклював та пофарбував стіни і стелю, встановив нові двері, а також було облаштовано нову дерев’яну підлогу, полагоджено дах, замінено електричне освітлення.

Як підкреслив депутат селищної ради, голова планово-бюджетної комісії Сергій Дяченко, вже з початком нового навчального року уроки фізичної культури проходитимуть у капітально відремонтованому спортивному залі Новоданилівської школи.

І це реальна турбота про школярів, підростаюче покоління нашої територіальної громади.

Також цього дня начальник відділу освіти Олександр Лука для учнів початкових класів передав ігрові набори LEGO PLAY BOX, комп’ютерну систему – моноблок, шкільні журнали, крейду, мікроскопи для дослідження, дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту. Таке обладнання отримають усі школи нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь