A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Приєднуємось до проекту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 10.08.2020 15:28
Кількість переглядів: 507

У приміщенні Казанківської селищної ради відбулась зустріч з представниками правоохоронних органів та місцевої влади по питанню реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади», мета якого - забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території громади, а й жити там, тобто буде така позиція – я тут живу, я тут працюю, мої діти тут ходять в садочок або до школи. Головне завдання поліцейського офіцера – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Як бачите, справ у дільничного багато. Казанківська громада теж має бажання долучитися до цього проекту .

«Зв’язок поліцейського і громади – це дуже важливо. Він має бути направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, якісного реагування на будь-які ситуації, а також люди повинні відчувати впевненість і безпеку», – зазначив у своїй промові заступник начальника – начальник відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП у Миколаївській області Ігор Гончаренко.

Буде проводитись ретельний відбір, претенденти здаватимуть тести, проходити співбесіди, а також проходитимуть поліграф. Вже з 15 серпня кандидати повинні подавати анкети. Громада в свою чергу повинна забезпечити поліцейського офіцера громади службовим приміщенням, створити всі необхідні умови: придбати комп’ютерну техніку, меблі, сейф, канцелярські товари, паливно-мастильні матеріали. Заробітну плату виплачуватиме держава, а також забезпечить його зброєю, спеціальними засобами, засобами зв’язку та соціальним забезпеченням згідно з діючим законодавством та буде підпорядковуватись безпосередньо начальнику сектору превенції відділу поліції, який обслуговує територіальну громаду. У Казанківській об’єднаній територіальній громаді по кількості населення повинно бути три поліцейських офіцера.

Участь у нараді взяли селищний голова Олексій Асмолов, заступник начальника – начальник відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП у Миколаївській області Ігор Гончаренко, начальник сектору превенції Казанківського відділення поліції Новобузького ВП ГУНП у Миколаївській області Володимир Григорчак, заступник начальника Казанківського ВП Новобузького ВП ГУНП у Миколаївськкій області Олег Казарін, інспектор Управління превентивної діяльності Анатолій Бородовий, заступник голови райдержадміністрації Сергій Середа, Володимирівський сільський голова Павло Довгий, депутат селищної ради, голова бюджетної комісії Сергій Дяченко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь