A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Триває ремонт ДЮСШ

Дата: 29.07.2020 15:08
Кількість переглядів: 508

Як говорить Казанківський селищний голова Олексій Асмолов: «Діти – наше майбутнє! І це - не порожні слова. В нашій об’єднаній громаді вони наповнюються конкретним змістом. І яскравий приклад цьому -великомасштабний ремонт, з застосуванням енергозберігаючих технологій, приміщення дитячо-юнацької спортивної школи. Реалізація цього проекту дасть можливість створити належні умови для розвитку дітей у сфері фізичної культури та спорту згідно вимог сучасних стандартів».

Сьогодні депутат селищної ради, голова бюджетної комісії Сергій Дяченко ознайомився з ходом ремонтних робіт на цьому важливому соціальному об’єкті – Казанківській ДЮСШ. На даний час закінчується утеплення будівлі. До логічного завершення добігають внутрішні роботи. У всіх приміщеннях поштукатурені стіни, підлога готова до покриття, проводиться монтаж підвісної стелі, у душовій і роздягальнях вже змонтували підлогу з підігрівом. За словами Сергія Дяченка, у фізичній культурі і спорті громада вбачає можливості для культивації здорового способу життя та формування правильних пріоритетів у молоді. На відкриття спортивної школи після ремонту з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі, адже цей заклад, не мов магніт, завжди притягував до себе як юних, так і дорослих наших спортсменів.

Варто також зазначити, що реалізація цього соціального проекту відбувається за державні кошти - субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ, а також як співфінансування -кошти місцевого бюджету.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь