A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У школах громади створюються гідні умови для навчання і самореалізації

Дата: 21.07.2020 08:49
Кількість переглядів: 368

Троїцько-Сафонівська школа вражає своєю креативністю. Директор закладу, депутат селищної ради Аленіна Ольга Анатоліївна завжди з великим піднесенням розповідає про свій учбовий заклад. В неї завжди багато цікавих ідей, які обов’язково разом з колективом впроваджують в життя.

Начальник відділу освіти Олександр Лука говорить, що колектив школи дійсно творчо підійшов до створення освітнього простору, належних умов та відповідного ремонту приміщень. Вражає фантазія та винахідливість при оформленні коридорів, холу та сходових площадок. Ось і зараз, до початку нового навчального року завершується ремонт підлоги в актовій залі, яка є спільним приміщенням і для шкільної їдальні, загальною площею 115 кв. м. Зараз приміщення виглядає просто фантастично, підлога встелена новою кольоровою керамічною плиткою. Це гарно, практично та естетично.

Як зазначила Ольга Анатоліївна: «Хочеться, щоб діти 1 вересня з радістю і бажанням навчатись прийшли до належним чином підготовленого шкільного приміщення, щоб дітям було зручно і комфортно».

Як підкреслив Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, - у школах громади створюються гідні умови для навчання і самореалізації учнів. Яскравий приклад тому – наша Троїцько-Сафонівська школа.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь