A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада з керівниками сільських закладів культури

Дата: 01.07.2020 14:26
Кількість переглядів: 730

Сьогодні, 1 липня, у залі засідань Казанківської селищної ради начальник Відділу культури та туризму Алла Косталан провела нараду з керівниками сільських закладів культури. У першій частині наради Алла Миколаївна поінформувала про результати проведеного об’їзду клубів та бібліотек нашої об’єднаної громади. Було визначено як позитивні зрушення, так і наявні недоліки в організації роботи закладів культури у сільській місцевості.

Добре організована робота у селищному клубі №1, директор В. Галкін, Троїцько-Сафонівському СК, завідуюча Т. Кошулап, Миколаївському СК, завідуюча А. Мазур. За короткий період роботи показала позитивний результат завідуюча Новоданилівським сільським клубом С. Копійка, яка нещодавно була прийнята на посаду. Також обговорювали питання роботи сільських закладів культури в соціальних мережах під час карантину, щодо участі у обласних та всеукраїнських конкурсах.

У другій частині наради керівники звітували про роботу у І півріччі.

В кінці наради А. Косталан зазначила, що клубні заклади громади повільно, але впевнено розвиваються. Покращується матеріально-технічна база. Вже проведено косметичний ремонт Лагодівського сільського клубу, також закінчуються ремонтні роботи у адмінприміщенні колишньої сільської ради, де буде знаходитись бібліотека. На сесії, яка відбулась 18 червня, було прийнято рішення про придбання кондиціонерів «зима-літо» для Лагодівського та Миколаївського сільських клубів. Ще заплановано придбання сценічних костюмів для селищного клубу №1, принтеру для Троїцько-Сафонівського СК, у планах також ремонт даху Троїцько-Сафонівського та Новоданилівського закладів культури. І взагалі, планів ще дуже-дуже багато, над їх реалізацією і працюватимуть заклади культури нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь