A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

УВАГА! У громаді відновлюються роботи закладів дошкільної освіти

Дата: 22.06.2020 13:35
Кількість переглядів: 702

Шановні мешканці громади!

Відповідно до розпорядження селищного голови О. Асмолова в громаді відновлюється робота дитячих садочків. Так, з 23 червня, частково відновлюється робота дитсадка «Теремок» для однієї групи дітей 4-го року життя та однієї групи 5-року життя. З 1 липня для двох груп дітей 4-го року життя. А з 6 липня повністю відновиться робота усіх дошкільних закладів Казанківської селищної ради за умови сприятливої епідеміологічної ситуації.

Першочерговим правом на відвідування дитсадка користуватимуться діти, батьки яких працюють, при пред’явленні довідки з місця роботи. На період послаблення карантину кількість дітей у групах не може перевищувати 10 осіб.

Режим роботи дитсадку «Теремок», на період адаптовано карантину, з 08.00 до 17.00 без функціонування чергових груп.

Заклади дошкільної освіти Казанківської селищної ради готові до відновлення роботи.

 

 

 

КАЗАНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Казанківського району Миколаївської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

22.06.2020 смт Казанка №87

Про відновлення роботи

закладів дошкільної освіти

Казанківської селищної ради

Відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID - 19», спричиненої коронавірусом SARS –CoV-2, Постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року №500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», етапів послаблення протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID – 19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 18.05.2020 № 32, листа Міністерства освіти і науки України від 22.05.2020 № 1/9-269 "Щодо відновлення діяльності закладів дошкільної освіти", протоколу позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Казанківській райдержадміністрації від 01.06.2020 № 16, довідки Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Новобузького міжрайонного управління від 22.06.2020 № 14.22-05/14.22.2-14-11/111-20 «Щодо результатів участі в комісії»:

1.Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Луці О.Б.:

1) частково відновити роботу закладу дошкільної освіти «Теремок» Казанківської селищної ради після позитивного висновку комісії:

- для однієї групи дітей 4-го року життя (молодша) та однієї групи дітей 5-го року життя (середня):

Термін:з 23.06 2020

- для двох груп дітей 4-го року життя (молодші):

Термін: з 01.07.2020

2) повністю відновити роботу Казанківського ЗДО «Теремок» Казанківської селищної ради, Великоолександрівського ЗДО «Дзвіночок» Казанківської селищної ради, Миколаївського ЗДО «Усмішка» Казанківської селищної ради, Троїцько-Сафонівського ЗДО «Оленка» Казанківської селищної ради, Михайлівського ЗДО «Ромашка» Казанківської селищної ради за умови сприятливої епідеміологічної ситуації:

Термін: з 06.07.2020 року

3) встановити, що:

- на період послаблення карантину кількість дітей у групах закладу дошкільної освіти не може перевищувати 10 осіб;

- правом на відвідування закладів дошкільної освіти користуються діти, батьки яких працюють, при пред’явленні довідки з місця роботи;

4) забезпечити своєчасність фінансування закладів дошкільної освіти.

5) встановити режим роботи закладу дошкільної освіти «Теремок» Казанківської селищної ради на період адаптивного карантину з 08.00 до 17.00 без функціонування чергових груп.

2.Директорам закладів дошкільної освіти:

1) підготувати заклади до відновлення роботи, керуючись Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID – 19), затвердженими постановою Головного державного санітарного лікаря України від 18.05.2020 № 32;

2) забезпечити заклад продуктами харчування;

1) проінформувати працівників закладу дошкільної освіти та батьків про відновлення його роботи.

3.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника Казанківського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Новицького Л.В.

Селищний голова Олексій АСМОЛОВ

«Погоджено»

Спеціаліст 1 категорії з питань

юридичного забезпечення Наталя КРИВОЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь