A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Футбол! Казанка! Перемога!

Дата: 20.06.2020 20:00
Кількість переглядів: 437

Сьогодні, 20 червня, о 15-й годині на центральному стадіоні нашого селища відбувся перший у цьому сезоні футбольний матч між командами Казанки та Березнегуватого на кубок Миколаївської області. Перед початком гри гравців привітав і побажав, щоб переміг сильніший, представник федерації футболу нашої області Олександр Мариненко. Він також від федерації вручив командам по футбольному м’ячу.

Лунає свисток судді. Гра почалась. У першому таймі казанківці постійно атакують, гра фактично проходить на половині поля суперника. Наполегливість наших футболістів увінчалась успіхом. На 35-й хвилині першого тайму півзахисник Роман Готра забиває гол у ворота березнегуватців. З рахунком 1:0 команди йдуть на перерву.

Другий тайм починається з активних атак березнегуватців на наші ворота. І на 5-й хвилині другого тайму давньоримська богиня удачі Фортуна на мить відвернулась від казанківців, - березнегуватці забивають гол у наші ворота. Рахунок зрівнявся, але ненадовго. На 11-й хвилині другої половини гри після кутового відбувся так званий «автогол», коли березнегуватець забив гол у свої ворота. Надалі другий тайм проходить з перемінним успіхом, але забити гол більше нікому не вдається. Як любив говорити легендарний тренер київського «Динамо» Валерій Лобановський: «Результат – на табло!..». А результат цієї гри на користь наших казанківських футболістів. Казанка перемогла Березнегувате з рахунком 2:1.

Казанківських футболістів з заслуженою перемогою привітав селищний голова Олексій Асмолов та тренер нашої футбольної команди Роман Левицький. Наступна гра казанківської команди відбудеться на виїзді – у Березнегуватому. Тою давайте побажаємо нашим футболістам і надалі перемагати в іграх кубка Миколаївської області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь