A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З професійним святом привітали медпрацівників

Дата: 19.06.2020 14:31
Кількість переглядів: 559

Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника Казанківський селищний голова Олексій Асмолов з професійним святом привітав медпрацівників. У своєму виступі Олексій Вікторович сказав такі теплі і щирі слова: «Шановні медичні працівники! Сердечно вітаю вас з професійним святом! Перш за все, хочу подякувати вам за вашу самовіддану працю, за те, що завжди виконували і виконуєте свій професійний обов’язок, стоїте на варті здоров’я нашої громади». Побажав міцного здоров’я, успіхів, щастя та благополуччя.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я та з нагоди Дня медичного працівника Олексій Асмолов вручив Грамоти сімейному лікарю Казанківської АЗПСМ Сергію Апчелу та сімейній медичній сестрі с. Лагодівка Наталії Грибовій.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, добросовісне виконання своїх обов’язків та з нагоди Дня медичного працівника Подяки селищної ради отримали сімейні медичні сестри Казимір Ольга Олександрівна (с. Миколаївка), Бугаєнко Лілія Василівна (с. Великоолександрівка), Курочка Юлія Ігорівна (с. Новоданилівка), Кібенко Тетяна Вікторівна (с. Михайлівка), Свідовська Людмила Василівна і Ільїна Валентина Вікторівна (с. Троїцько-Сафонове), а також медичні сестри Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної Сисоєва Марина Володимирівна і Діденко Юлія Сергіївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь