Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Квітуча оаза дмитрівської господині

Дата: 15.06.2020 11:06
Кількість переглядів: 447

Лідія Баланенко, в.о. старости села Дмитрівка, завжди з любов’ю розповідає про своє славне село з працьовитими людьми. Ось і цього разу повідала про добру, гарну, трудолюбиву жінку – Вознєву Нілу Григорівну, яка народилась і виросла в цьому живописному куточку. Тут живуть її діти, онуки і правнуки. Її хатина вирізняється поміж інших чистотою і порядком, сама може бути і електриком, і будівельником, все вміє робити, ні секунди не сидить без діла. Це в її поважному віці не легко, адже в цьому році Ніла Григорівна відмічатиме свій ювілей – 80 років. А який гарний доглянутий садочок, в якому ростуть вишні, яблука, груші… Починаючи з ранньої весни і до пізньої осені хатина потопає у квітах. Кожного ранку господиня обходить своє подвір’я, порається біля квітів. Люди, проходячи повз, любуються красивим пейзажем та говорять, що не можливо відірвати погляд від такої рукотворної краси. Дмитрівці люблять і поважають пенсіонерку, говорять, коли з нею спілкуєшся, то набираєшся позитиву. Вона ніколи не скаржиться на буття, завжди знаходить собі роботу, бере активну участь у громадському житті села.

«Ніла Григорівна у нас дуже позитивна, щира і відкрита. Дякую за активну життєву позицію, за приклад для молоді.» - розповідає Лідія Георгіївна.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь