A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась робоча поїздка голови облдержадміністрації Олександра Стадніка

Дата: 12.06.2020 23:01
Кількість переглядів: 728

Сьогодні, 12 червня, на території Казанківської об’єднаної територіальної громади з робочою поїздкою побував голова Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік. Перш за все в ході візиту керівник області проінспектував проблемний відрізок траси Н-11 від смт Казанка до межі з Дніпропетровською областю. Покриття цієї ділянки траси протяжністю 18 кілометрів має 90% виїмковості, просідання та колійністі. Через незадовільний стан дороги кількість автобусних маршрутів скоротилася з 11 до 4. В зимовий період перевізники взагалі відмовляються виїздити на маршрути. Ускладнено надання медичної допомоги населенню, підвіз дітей до навчальних закладів. Вирішення цієї проблеми – пріоритетне. Тому, як підкреслив Олександр Стаднік, обласна влада докладе максимум зусиль, щоб зрушити з мертвої точки цю проблему.

Потім керівник області побував у КНП «Казанківська центральна районна лікарня» та КНП «Казанківський РЦПМСД». Ознайомився з роботою медзакладів та поспілкувався з медперсоналом. Центральна районна лікарня потребує продовження ремонту, який було зупинено через припинення фінансування з держбюджету.

Також голова облдержадміністрації відвідав Казанківську ДЮСШ, де активно відбувається ремонт та реконструкція, а у експлуатацію об’єкт планують здати у вересні 2020 року. У Казанці створено місцевий ЦНАП, де зроблено сучасний ремонт з комфортними умовами для працівників та відвідувачів. Приємне враження залишив дитсадок «Теремок», де створені всі необхідні умови для виховання маленьких казанківців. Всіма цими об’єктами опікується Казанківська селищна рада та їх виконавчий комітет.

На завершення голова облдержадміністрації Олександр Стаднік провів нараду, в якій взяли участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, голова райдержадміністрації Наталія Казаріна, голова районної ради Василь Коніщук, депутат Миколаївської обласної ради Іван Чіпак, Володимирівський сільський голова Павло Довгий та інші керівники.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь