Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Після довготривалого карантину відновить свою роботу Інклюзивно-ресурсний центр

Дата: 11.06.2020 15:00
Кількість переглядів: 593

Нарешті, в умовах послаблення карантину, 12 червня відновить свою роботу комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради, з урахуванням тимчасових рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID -19). Сьогодні виїзною комісією за участю селищного голови О. Асмолова, представників відділу освіти та Держпродспоживслужби перевірялись дотримання усіх правил і норм перед відкриттям закладу. Установа забезпечена всіма необхідними дезінфікуючими засобами, а це антисептики, серветки, паперові рушники, рукавички, маски, безконтактний термометр. Щодня вихованці та працівники проходитимуть температурний скринінг.

Отже, відповідно до наданих рекомендацій робочої групи було прийнято рішення відновити функціонування Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь