A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Заклади дошкільної освіти Казанківської громади готуються зустрічати своїх вихованців з усіма заходами дотримання безпеки

Дата: 10.06.2020 15:16
Кількість переглядів: 751

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» передбачено, що на території регіонів із сприятливою епідемічною ситуацією запроваджується послаблення протиепідемічних заходів.

Селищним головою О. Асмоловим надано доручення начальнику відділу освіти, молоді та спорту О. Луці щодо підготовки закладів дошкільної освіти до відновлення роботи відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину.

Відновлення діяльності дитячих садочків проводиться поетапно. Наразі триває підготовка щодо відновлення роботи дитсадків, а саме здійснюються закупівлі необхідних матеріалів, проводять лабораторні дослідження питної води, піску з пісочників, погоджуються перспективні двотижневі меню на літній період в м. Миколаєві, працівники проходять медогляд.

Дотримання усіх правил і норм перед відкриттям садочків буде перевірятися виїзною комісією за участю представників відділу освіти та Держпродспоживслужби. Відповідно до наданих рекомендацій робочої групи буде прийнято відповідне рішення щодо відновлення функціонування дитячих садків Казанківської селищної ради. Це планується зробити 22 червня.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь