A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Розпочато ремонт адмінприміщення в с. Лагодівка

Дата: 10.06.2020 10:13
Кількість переглядів: 512

При в’їзді в с. Лагодівка відразу звертаємо увагу на нові металеві коньки та оцинковані фронтони на покрівлі адмінприміщення, які яскраво виблискують на жаркому літньому сонці. Це проводяться ремонтні роботи на даху колишньої сільської ради, яку до цього багато років ніхто не ремонтував. Покрівля протікала від дощів та снігу, кабінети руйнувались, не було нормальних умов ні для працівників, ні для відвідувачів. І ось, на початку червня розпочали поточний ремонт адмінприміщення. Вже замінено на даху дерев’яні бруси покрівлі та частину шифера. По периметру будівлі вибрали грунт та залили бетонне вимощення. Відремонтовано поріг та збудовано пандус для людей з особливими потребами. При вході у приміщення одну із старих колон, майже зруйновану, яка підтримувала ганок, демонтували і замість неї встановили нову опору з металевої труби необхідного діаметру.

Щоб будівля не руйнувалась робітникам довелось зробити поверху і по боках стін стяжку з металевих прутів. Тож тепер, після закінчення зовнішніх робіт перейшли до виконання внутрішніх ремонтних робіт. У кабінетах зняли старий шар штукатурки зі стін і стелі, розвели нову електропроводку. Найближчим часом планують підготувати стіни та поклеїти шпалери, встановити нові міжкімнатні двері, енергозберігаючі вікна та застелити підлогу новим лінолеумом.

Тепер, після закінчення ремонтних робіт, під одним дахом буде розміщуватись бібліотека, працівники селищної ради, обрядова зала, де лагодівці проводитимуть свій вільний час в новому, затишному, теплому приміщенні, обговорюватимуть хатні справи, спілкуватись.

Про подальший хід ремонтних робіт будемо і надалі вас повідомляти.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь