A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На Центральній – нова «родзинка»

Дата: 09.06.2020 08:43
Кількість переглядів: 617

Вулиця Центральна продовжує перетворюватись на очах. Працівники розташованого тут територіального центру власними руками докладають всіх зусиль, щоб наше селище було гарним і привабливим, а жителям та гостям райцентру було максимально комфортно і затишно. Тож своїми ідеями та творчим підходом дівчата не перестають нас дивувати.

Газон – це не просто зелена галявина, а й є зоною відпочинку, люди любуються естетичним виглядом мальовничих клумб, мають змогу спокійно відпочити, помріяти, максимально зарядитись позитивною енергетикою. В ландшафті вулиці з’явилась нова «родзинка», це своєрідна велика шахова дошка, виготовлена з піску та низькорослого вічнозеленого очітка. Авторами всієї цієї краси на вулиці Центральній є наші небайдужі креативні умільці Ганна Мерзлікіна, Вікторія Перевозчикова, Юлія Гридіна, Ольга Козострига, Світлана Грек, Анна Резанова, Валентина Парнак, Василь Шевчук і Василь Лущишин. Вони підкреслили, що все це стало можливим завдяки дієвій підтримці селищного голови Олексія Асмолова. А також висловлюємо велику подяку жителькам Казанки Ніні Миколаївні Семенюк та Надії Василівні Бойчук, які надали саджанці очітка.

Дуже приємно спостерігати, коли теплими літніми вечорами, заховавшись від зайвої метушні, люди приходять сюди відпочивати, насолоджуються гарним краєвидом, зустрічаються з друзями та обмінюються новинами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь