A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ласкаво просимо до відділу «Центр надання адміністративних послуг»

Дата: 03.06.2020 15:06
Кількість переглядів: 693

Отже, з березня місяця, у новому ЦНАПі, який розміщено по вулиці Миру у приміщенні колишньої аптеки, мешканцям громади надаються адміністративні послуги європейського рівня. Для працівників та відвідувачів створено сучасні і комфортні умови, а також для людей з обмеженими фізичними можливостями, зокрема обладнано електричним підйомником.

Як зазначив селищний голова О. Асмолов, відділ ЦНАПу стане тим місцем, де громадяни в одному місці зможуть отримати усі необхідні послуги. Люди бігають від будівлі до будівлі, витрачають безліч зайвого часу, який вони могли б використати на щось більш корисне і важливе для себе, а тепер геть інша справа. З березня здійснюється реєстрація прав на нерухоме майно. За цей період було проведено 700 реєстраційних дій.

Як говорить начальник відділу ЦНАП Л. Тимощук, на даний час є нагальна потреба у розширенні переліку адмінпослуг і з сьогоднішнього дня надається у новому приміщенні така послуга як реєстрація місця проживання, а також і довідки, щодо наявності земельних ділянок. З метою надання послуг державного земельного кадастру вже укладено Меморандум про співпрацю з відділом Держгеокадастру у Казанківському районі. Найближчим часом буде підключена комплексна послуга для батьків новонароджених єМалятко. Це буде дуже зручно, адже, щоб отримати усі документи для дитини, батькам доводиться відвідати багато державних установ та витратити багато часу, а користуючись сервісом єМалятко, всі ці послуги можна замовити в одному місці і за короткий час. Найближчим часом надаватимуться і такі важливі послуги, як оформлення державних допомог, субсидій та пільг. Адміністратори не тільки будуть надавати ці послуги, а й консультуватимуть громадян.

Вже впроваджено систему «Реєстр територіальної громади», в яку щодня заносяться дані громадян, в подальшому це дасть можливість отримувати з бази даних довідки без звернення до органів місцевого самоврядування, а саме відділу ЦНАП.

Усі адмінпослуги у віддалених населених пунктах громади здійснюють в.о. старост.

В умовах адаптованого карантину для громадян доступні усі адміністративні послуги. Працівники центру суворо дотримуються необхідного режиму. Приміщення дезінфікують та провітрюють, дотримується соціальна дистанція. Всередину має доступ обмежена кількість людей. Прилегла територія облаштована, є лавочки для відпочинку і очікування.

Додаткову консультацію щодо організації роботи центру можна одержати по моб. тел. 098 567 4567.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь