Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Краса врятує світ!

Дата: 22.05.2020 17:27
Кількість переглядів: 1123

Зараз одне задоволення пройтись по вулиці Центральна. Гарні рукотворні творіння радують око кожного перехожого. Але чарівне перетворення цієї жвавої артерії продовжується і надалі. Днями працівники територіального центру доповнили ландшафт привабливою композицією, яка називається «Квітковий струмочок».

Як розповідає Вікторія Перевозчикова ідей спочатку було багато та зупинились саме на такому ландшафтному дизайні. Але відразу ж почались труднощі із підручним матеріалом. Питання – де взяти ємкості для струмка? Довелось багато напитувати, дзвонити та завдяки небайдужим мешканцям вдалось втілити в життя свою задумку. Неможливо описати своє задоволення від реалізації цього красивого проекту, душу переповнювало почуття гордості за власне творіння. Особливо, коли проходячи повз, люди захоплювались неймовірним видовищем та дякували за таку неповторну красу.

Велика подяка селищному голові Олексію Асмолову за підтримку і порозуміння, а також мешканцям нашої громади Головатченко Миколі Костянтиновичу та Котельнікову Сергію Анатолійовичу, які відгукнулися на допомогу і надали ємкості для дизайну, працівникам територіального центру Юлії Гридіній, Наталії Асмоловій, Ганні Мерзлікіній і Вікторії Перевозчиковій за створення гарного, привабливого дизайну.

Робимо все для того, щоб мешканцям та гостям селища було максимально комфортно і затишно.

Краса врятує світ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь