A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась онлайн-нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 22.05.2020 16:39
Кількість переглядів: 943

Сьогодні, 22 травня, з директорами закладів освіти відбулась нарада в режимі онлайн, яку провів начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука. На початку доповідач зазначив, що освітянські питання, особливо в цей складний період, знаходяться на щоденному особистому контролі Казанківського селищного голови Олексія Асмолова. Потім Олександр Богданович доповів, що до 22 червня за рішення Уряду триватиме адаптивний карантин, тобто обмежувальні заходи будуть поступово пом’якшуватися у залежності від епідемічної ситуації в кожному регіоні. Також повідомив, що МОН розробляє спеціальні методичні рекомендації для закладів освіти, що стосуватимуться організації освітнього процесу в новому навчальному році. Далі мова йшла щодо проведення огляду будівель закладів освіти, про проведення державної підсумкової атестації, про стан використання кошторису в розрізі закладів освіти. Доклав, що для шкіл і садочків вже закупили дизенфікуючі засоби. Також повідомив, що йде підготовка до проведення тендеру по закупівлі на НУШ для 1 класів 2020-2021 навчальних років одномісні парти та дидактичні матеріали. Ще планується закупити безконтактні термометри, а департамент освіти придбає комп’ютерну техніку.

Завідуюча методкабінетом Наталія Дяченко доповіла про підготовку до ЗНО, ознайомила із змінами до Календарного плану підготовки і проведення ЗНО 2020, а також як відбуватиметься пробне тестування.

Про організацію інклюзивного навчання в закладах освіти Казанківської громади доповіла головний спеціаліст Ірина Вергелес. По кадровим питанням доповіла інспектор Ніна Янова.

Під час наради лунало багато різноманітних питань, на які було надано конкретні, конструктивні відповіді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь