Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Не треба так «жартувати»!..

Дата: 21.05.2020 11:43
Кількість переглядів: 496

Голова адміністративної комісії Леонід Новицький повідомив, що сьогодні, 21 травня, відбулось засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради, на якій було розглянуто три протоколи про адміністративне правопорушення - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (поліції). Ознайомившись із наявними матеріалами та оцінивши все у сукупності, адмінкомісія прийшла до висновку, що громадяни скоїли адмінправопорушення передбачене статтею 183 КУпАП. Таким чином громадян було притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафу.

За період з лютого по травень на розгляд адмінкомісії надійшло 15 протоколів складених працівниками поліції за статтею 183 КУпАП. В зв’язку з цим звертаємось до мешканців громади, не треба так «жартувати», адже такими необдуманими діями ви заважаєте працівникам поліції, відволікаєте їх від розкриття реальних злочинів.

Будьте розсудливими у своїх вчинках!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь