A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Дружня родина із села Мар’янівка

Дата: 16.05.2020 11:16
Кількість переглядів: 534

Родина починається з народження дитини. На нашій рідній Казанківщині, в мальовничому селі Мар’янівка, живуть шановані батьки, які присвятили все своє життя вихованню дітей. Для них діти стали сенсом життя.
Родина Анатолія та Марини Гараніних виховують двох синів та донечку. Ніколи вони не думали, що матимуть трьох дітей. Головне для батьків - правильно виховати своїх нащадків та поставити їх на ноги.
Анатолій та Марина народилися в сім’ї колгоспників, працьовитих людей, які привили їм любов до праці. Маленькі діти підростають. Батьки радіють, тішаться та переживають за свою малечу.
Родина має гарний сад і коли діти досягли шкільного віку, то почали братись до роботи, збирали фрукти. Кожної весни біля оселі родини кипить робота: батько підрізає дерева, мати білить хату, а діти підмітають подвір’я. Тато з хлопчиками доводять до ладу клітки для кроликів. А ще доглядають діти за морськими свинками, шиншилою та нутріями. Також полюбляють рибачити. А чому б і ні, адже річка за селом. Тим часом мама разом з донечкою готують смачні страви. Коли ж в родині свято, випікають торти, тістечка та інші смаколики.
У вільний від роботи час батьки прививають любов до книги. Часто цитують вислів С. Старицького: «Багатим не будеш, але хліб насущний завжди матимеш». Також дітки люблять музику, танці, пісні. У вільний час разом зі своїми ровесниками граються на ігровому майданчику, який розташований в центрі села.
Родина дуже дружня. Приймає активну участь в житті громади, адже їм не байдуже, що відбувається в селі. За це односельці з повагою відносяться до цієї родини.
Батьки завжди пам’ятають, що виховати гарних дітей – це головне, попри всі домашні турботи.

Матеріал підготувала
завідуюча Лагодівським СК
Любов Урус

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь