A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Сім’я – єдине справжнє багатство!

Дата: 16.05.2020 11:14
Кількість переглядів: 1090

«Сім'я - це найважливіше, що є в світі. Якщо у вас немає сім'ї, вважайте, що у вас немає нічого. Сім'я - це найміцніші узи всього вашого життя».
Джонні Депп.

Саме така дружня та міцна родина проживає в селі Дмиро-Білівка. Це сім’я Сисоєвих.
Тато, Олександр Андрійович 1974 року народження, добрий, працьовитий, завжди готовий будь кому допомогти. Працює Олександр Андрійович на своїй власній землі. Має свою техніку. Олександр Андрійович приділяє дуже багато уваги своїм діткам, а особливо сину. Разом часто ходять на рибалку. У вільний від роботи час з сім’єю подорожує в різні місця України.
Мама, Сисоєва Марина Володимирівна, 1983 року народження, працює медсестрою в Дмитро – Білівському фельдшерському пункті.
Вона, як медичний працівник, свою роботу виконує дуже добре. Чи то дощ, чи то сніг, чи ніч,чи день, якщо хтось захворів і викликають її, то вона завжди готова надати першу допомогу хворій людині. Вона не тільки добрий медичний працівник, але і добрий порадник. Завжди готова допомогти не тільки як медик, а і як добрий, надійний друг. Марина Володимирівна приймає активну участь в культурному житті села. Учасниця художньої самодіяльності. Також Марина Володимирівна є гарною господинею. Вміє випікати різне печиво, торти, пироги, завжди пригощає своїх друзів, знайомих. Дуже любить квіти, особливо троянди. Їхній сад майже весь засаджений цими вродливими квітами.
Олександр Андрійович та Марина Володимирівна мають двох гарних діточок доньку Дарину та сина Олега, про яких вони дуже піклуються. Батьки вчать їх бути добрими людьми. Допомагають їм в підготовці уроків, разом пораються на городі, по господарству, і цим виховують у них любов до праці.
Дарина та Олег навчаються в Новоданилівському ЗЗСО . Приймають участь в усіх масових заходах, які проводяться в нашому сільському клубі.
Олег полюбляє грати на гітарі та любить випалювання по дереву .
Сім’я Сисоєвих - є дружньою та доброю родиною, де завжди панує мир і спокій.

Матеріал підготувала
Завідуюча Дмитро-Білівським СК
Тетяна Хімій

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь