Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Давно вже загоєні рани, чомусь в травні сильніше болять…

Дата: 09.05.2020 15:05
Кількість переглядів: 548

Сьогодні, у день 75-річчя Великої Перемоги, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, в.о. старости Тимофій Сай, депутат обласної ради Олена Малиновська, голова районної організації ветеранів Марія Ризук відвідали ветерана війни, учасника бойових дій, кавалера багатьох орденів та медалей Бойка Івана Панасовича, який мешкає в селі Нововолодимиріка. Побажали ветерану міцного здоров’я, чистого безхмарного неба, завжди залишатись в чудовому настрої, щоб рідні дарували турботу та любов, щоб у домі завжди був мир і благо. Марія Ризук з щирими слова вдячності за мужність і героїзм в роки війни вручила ветерану Знак народної пошани «За бойові заслуги» 75 років Перемоги над нацизмом.

Іван Панасович пройшов нелегкий життєвий шлях. На його долю, як і на долю цілого покоління, припали роки запеклої Другої Світової війни, важкого періоду відбудови народного господарства у післявоєнні роки. Як розповіла його донька, напередодні свята батько довго, майже до ранку, розмовляв з нею, переглядав сімейний альбом з фронтовими фотографіями, згадував роки війни, як нелегко дісталась нашому народу Перемога.

Колишній фронтовик подякував гостям за теплі та щирі слова привітання, для нього головне, як говорить Іван Панасович, що його не забувають.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь