A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Новини з Новоданилівки

Дата: 30.04.2020 15:05
Кількість переглядів: 540

В.о. старости с. Новоданилівка Валентина Нестеренко повідомила, що небайдужі місцеві жителі Сергій Середа, Володимир Скороход, Руслан Закревський разом з робітником з благоустрою комунального підприємства «ДоброБуд» відремонтували дитячий ігровий майданчик, який знаходиться в центрі селища. За багато років ігрове обладнання зносилось та потребує нагального ремонту. Чоловіки відремонтували гойдалки, сходинки на гірку, полагодили лавку. Також навели порядок: покосили траву, прибрали сміття. Тепер малечі та батькам буде безпечно та приємно проводити свій вільний час на майданчику. Варто зазначити, що матеріали, а саме дошки для ремонту надав місцевий мешканець Сергій Середа.

А житель багатоповерхівки Євгеній Опришко проявив власну ініціативу та навів лад біля свого під’їзду. Дуже шкода, що інші мешканці багатоквартирних будинків поки що не підтримали таку добру ініціативу. Тож давайте згадаємо давно відомий заклик: «Де працюємо і живемо самі порядок наведемо!». Організатором такої роботи має стати перш за все ОСББ «Надія».

«Дуже приємно, що є такі небайдужі люди, адже наше селище – це спільний дім, тому ми разом повинні подбати про те, щоб в ньому було комфортно і затишно», - говорить Валентина Анатоліївна.

Водночас нагадуємо, що на період карантину дорослим і дітям заборонено відвідувати та користуватись дитячими майданчиками. Бережіть себе, бажаємо гарного здоров’я у ці травневі дні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь