A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Працівники Казанківської поліції по «гарячих слідах» затримали грабіжників

Дата: 21.04.2020 09:51
Кількість переглядів: 758

18 квітня, близько 16-ї години 20 хвилин до Казанківського відділення поліції надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що серед білого дня, нахабно, фактично у центрі Казанки, до приміщення його магазину по вулиці Миру, а це неподалік від будівлі колишньої санстанції, увірвались двоє невідомих чоловіків у медичних масках, прив’язали продавця до стільця та, заволодівши грошима в сумі 120 тисяч гривень, втекли. На місце скоєння злочину терміново прибула слідчо-оперативна група та керівництво Казанківського відділення поліції.

Постраждала від грабіжників продавчиня змогла надати досить загальний опис зовнішності злочинців, однак зазначила важливу для розшуку деталь, що коли один з нападників забирав гроші з каси, інший знаходився поряд з ножем у руках. Ніж виявився примітним, адже на його рукоятці містилось гравіювання у вигляді білого черепа. Цей ніж поліцейські у подальшому вилучили у одного з фігурантів під час обшуку та долучили до матеріалів провадження. На розкриття небезпечного злочину був орієнтований весь особовий склад відділу поліції. Вжитим комплексом слідчо-розшукових заходів правоохоронці впродовж доби встановили особи нападників та напрямок руху, у якому вони зникли після вчинення пограбування.

Зловмисниками виявились 28-річний мешканець смт Казанка та 29-річний мешканець м. Одеса. Обидва мають умовні судимості за вчинення майнових злочинів. Стало відомо, що злодії ретельно готувались до скоєння нападу. Дізнавшись, що у магазині завжди перебувають декілька працівників, вони вирішили їх усунути, зробивши підприємству фіктивне замовлення. Під’їхавши до магазину на автомобілі марки Toyota, чоловіки дочекались, коли працівники залишать приміщення, і тоді здійснили зухвалий напад. Заволодівши виручкою підприємства, нападники поїхали, але невдовзі їхній автомобіль був затриманий оперативниками Казанківського відділення поліції неподалік від с. Новополтавка Новобузького району. Обидва підозрювані наразі затримані у порядку ст. 208 КПК України. За погодженням з прокуратурою слідчі повідомили їм про підозру у вчиненні злочину. Найближчим часом фігурантам обиратиметься у суді запобіжний захід.

Наразі досудове слідство триває. Поліцейські встановлюють інших причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення осіб, а також причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів на території регіону.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь