A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

STOP COVID-19

Дата: 14.04.2020 16:04
Кількість переглядів: 412

Казанківська селищна рада повідомляє, що відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 зі змінами, постанови Головного санітарного лікаря України №1 від 15 березня 2020 року, рішення протоколу №4 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 16 березня 2020 року, з метою запобігання поширенню на території України, в т.ч. на території селищної ради, гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, особи, які повернулися із-за кордону, підлягають обов’язковому обліку з подальшою самоізоляцією, госпіталізацією та/або обсервацією (ізоляцією).

Особи, що прибули із-за кордону зобов’язані звернутися до органів охорони здоров’я за місцем проживання, де лікар визначає їм умови самоізоляції.

Особи, які не повідомили про себе, тобто порушили порядок визначення самоізоляції, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності, а якщо скоєне призвело до тяжких наслідків, в т.ч. смерті третіх осіб, до кримінальної відповідальності.

Отже, особам які прибули із-за кордону, прохання повідомити про себе органи охорони здоров’я.

Крім того, звертаємося до небайдужих громадян, якщо Вам стало відомо про прибуття із-за кордону громадян та вони проживають на території селищної ради, прохання повідомити про це за тел. (05154) 9-15-32 або 0680719751.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь