A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

До уваги роботодавців усіх форм власності

Дата: 25.03.2020 08:51
Кількість переглядів: 487

    Баштанське відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській області просить страхувальників обов’язково інформувати відділення Фонду по випадкам тимчасової непрацездатності осіб з причини захворювання коронавірусом  COVID-19. У разі виявлення вказаних випадків інформувати відділення Фонду протягом доби та надати інформацію про кількість осіб, які були в контакті з інфекційними хворими та яких було тимчасово відсторонено від роботи.

     Інформацію надавати на електронну адресу: 1415k@ukr.net

 

     Також інформуємо, що в умовах карантину Фонд соціального страхування України забезпечив функціонуваня онлайн-послуг і перевів роботу із застрахованими особами в дистанційному режимі. Прийом громадян в Казанківському представництві Баштанського відділення Фонду соціального страхування України в Миколаївській області здійснюється засобами телефонного та електронного зв’язку за телефонами: (05164) 9-11-20; 0965643462, е-mail: 1415k@ukr.net

 
       З метою протидії поширенню COVID-19, рекомендуємо страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду. Можливість подання заяв-розрахунків і повідомлень про виплату коштів застрахованим особам в електронному вигляді була впроваджена з 01 жовтня 2018 року. Для подання до Фонду електронних документів із застосуванням електронного підпису/печатки страхувальники мають укласти відповідний договір. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

 

       В умовах карантину важливо дотримуватись усіх заходів протидії поширенню COVID-19, санітарно-гігієнічних норм. Залишайтеся вдома – бережіть себе, близьких і оточуючих.

 

 

Начальник відділення  Олег Воробйов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь