A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада працівників закладів культури Казанківської громади

Дата: 13.03.2020 11:52
Кількість переглядів: 1589

Сьогодні у залі засідань Казанківської селищної ради начальник відділу культури та туризму Алла Косталан провела нараду з працівниками закладів культури об’єднаної громади. На нараді були присутні директори, завідуючі, художні керівники.

«Шановні працівники культури нашої громади, мені дуже приємно бачити вас усіх сьогодні на цій актуальній нараді. Це моя перша така з вами зустріч у якості начальника відділу культури, тож триває процес спільного знайомлення з ситуацією у галузі культури нашої об’єднаної громади. Сподіваюсь, що сьогодні ми все це детально обговоримо, намітимо конкретні плани щодо покращення нашої подальшої діяльності заради інтересів мешканців громади. Культура – це перш за все джерело інформації для кожного населеного пункту, саме ви являєтесь носіями культури і від цього залежить як буде жити ваше село», - зазначила у своїй промові Алла Миколаївна.

Потім обговорили питання щодо системи документації клубних закладів, основні види документів та порядок ведення первинної документації.

Було створено раду трудового колективу працівників культури, обрали голову і секретаря. Також присутніх було ознайомлено з проектом колективного договору.

На нараді обговорювали питання щодо внесення креативності та нових форм роботи, обмінних заходів поміж підпорядкованими закладами культури об’єднаної громади, а також щодо участі в районних та обласних конкурсах. Окреслили шляхи подальшого існування та визначили нові напрями надання населенню культурно-мистецьких, інформаційних та дозвільних послуг на високому рівні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь