A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Давайте не будемо смітити там, де живемо!

Дата: 12.03.2020 16:21
Кількість переглядів: 2193

По центральній вулиці Миру в районі магазинів «Валерія» і «Все до столу» багато прилеглих багатоквартирних будинків, біля яких нещодавно прокладено новий тротуар. Люди щодня йдуть на роботу, учні до школи, батьки ведуть своїх дітей до дитячого садочка. Дуже неприємно, що деякі місцеві мешканці виставляють пакети зі сміттям обабіч нового тротуару, коли їм заманеться. І це дуже погано, адже псує зовнішній вигляд головної вулиці нашого селища та призводить до антисанітарії. Тому величезне прохання до всіх громадян, виносити пакети зі сміттям лише у ті дні, коли згідно з графіком передбачено БЕЗОПЛАТНЕ вивезення комунальним підприємством «ДоброБуд» побутових відходів.

Ще з шкільних років нас вчать берегти природу, не смітити на вулиці. Погодьтесь, це прості справи, але чомусь виходячи в доросле життя більшість людей про них забуває.

Згідно правилами благоустрою території Казанківської селищної ради забороняється влаштовувати звалища, вивозити і звалювати сміття, будівельні, побутові, харчові відходи, відходи виробництва, траву, гілля, деревину, листя у невстановлених для цього місцях. За скоєння зазначених порушень громадяни несуть адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 гривень.

Тому в першу чергу потрібно почати з себе, тільки тоді ми побачимо істотну різницю. Як що побачив, що хтось викидає сміття та побутові відходи, зроби зауваження, зафільмуй і передай інформацію до селищної ради.

Нагадуємо, санітарна очистка в смт Казанка по вулиці Миру проводиться два рази на місяць, кожне 18 число місяця вул. Миру від № 54 до аптеки № 194 и кожне 24 число місяця - вул. Миру від аптеки до кінця.

Тож, шановні жителі громади, давайте не будемо подавати поганий приклад своїм дітям та не будемо смітити там, де живемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь