A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова ХХІІІ сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 12.03.2020 16:15
Кількість переглядів: 537

12 березня відбулась чергова ХХІІІ сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 58 питань, з яких 42 земельних.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Казанківської селищної ради та резервного фонду непередбачених видатків за 2019 рік. Враховуючи пропозиції та рекомендації постійних комісій, депутати затвердили План роботи Казанківської селищної ради на 2020 рік, з яким можна ознайомитись на офіційному веб-сайті ради. З метою приведення у відповідність до чинного законодавства порядку підготовки та прийняття регуляторних актів затвердили відповідний Порядок. Також затвердили нове Положення про відділ інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Депутати заслухали та взяли до відома інформацію про хід виконання Програми благоустрою територій Казанківської селищної ради на 2017-2018 роки продовженої терміном на 2019-2020 роки зі змінами та доповненням та виконання Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту на 2018-2020 роки.

У зв‘язку із створенням відділу культури та туризму внесли зміни та доповнення до Програми розвитку культури на 2019-2020 роки.

З метою приведення у відповідність існуючої освітньої мережі до вимог чинного законодавства та враховуючи усі пропозиції постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, спорту депутати затвердили статут Троїцько-Сафонівського ліцею.

Після перерви у пленарному засіданні депутати також ухвали рішення щодо запропонованої в порядку денному низки земельних питань, які також були попередньо обговорено на засіданні постійної комісії.

В розділі «Різне» секретар селищної ради Л. Міненко наголосила на необхідності подання депутатами електронних декларацій до 31 березня поточного року.

Також депутати вирішили на наступній сесії розглянути текст звернення щодо запровадження ринку землі в Україні.

Наприкінці сесії Казанківський селищний голова О. Асмолов подякував депутатам ради за активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень. Засідання ХХІІІ сесії пройшло злагоджено та організовано, з усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь