A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У нашому селищному клубі – «Мамине свято»!

Дата: 12.03.2020 08:17
Кількість переглядів: 414

Директор Казанківського селищного клуба №1 Володимир Галкін говорить, що цього року художній керівник Альона Болотських завзято готувалась до святкового концерту, доклала великих зусиль до організації та проведення свята присвяченого Міжнародному жіночому дню 8 Березня. Присутніх у залі жінок вітали місцеві аматори сцени. Співали українські пісні про маму, весну, кохання Софія Пшона, Ірина Сорока, Пасько Лариса, Світлана Гериш, Аня Сорока, Наташа Бондарь, Галина Алексеєва, Андрій Литвинчук, Михайло Полінок. Теплими оплесками зустріли наймолодших учасників - учнів 1 класу Казанківського закладу освіти №4. Вітання дітей було дуже зворушливим і не залишило нікого байдужим у глядацькій залі. А учні 2 класу заспівали пісню побажання мамам, яка викликала навіть сльози на очах присутніх у залі. Не обійшлось і без запальних танців, а гучні оплески стали подякою юним аматорам сцени за їх артистичну майстерність.

Майже дві години в залі лунали щирі оплески та сердечні вітання жінкам, зичили їм миру, щастя, а головне міцного здоров’я, любові, добробуту та злагоди в родинах. Приємно було бачити щасливі та усміхнені обличчя жінок.

Велика подяка вчителям школи Людмилі Олексіївні Васюті і Гривнак Світлані Миколаївні за допомогу у підготовці святкового концерту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь