A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради

Дата: 10.03.2020 15:04
Кількість переглядів: 365

Сьогодні, 10 березня, у приміщенні Казанківської селищної ради відбулось засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, яку провів заступник голови комісії Ігор Сідоров. Всього було розглянуто 41питання із них 36 земельних.

Члени постійної комісії розглянули та рекомендували сесії затвердити план роботи Казанківської селищної ради на 2020 рік, також погодили проект рішення про затвердження Положення про Відділ інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Далі заслухали та взяли до відома інформацію начальника відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юрія Кондратюка про хід виконання Програми благоустрою територій селищної ради на 2017-2018 роки, продовженої терміном на 2019-2020, а також про хід виконання Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту на території громади на 2018-2020 роки. Погодили проект рішення щодо зміни у складі інспекції з благоустрою населених пунктів селищної ради. По земельним питанням доповіла начальник відділу земельних ресурсів Оксана Рибенок.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь