Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З святом весни, дорогі жінки!

Дата: 06.03.2020 08:08
Кількість переглядів: 891

    Любі, дорогі наші жінки Казанківської громади!

    Від імені  Казанківської селищної ради та виконавчого комітету  щиро вітаю вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!   

Наблизилося перше весняне свято, і дуже символічно, що воно присвячене саме Вам, жінкам. Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Все найдорожче, що є в житті – щастя, надія, кохання – пов’язане з жінкою. Ви завжди були і залишаєтеся надійною опорою у вирішенні важливих суспільних завдань. Щиро дякую вам за ту роль, яку ви відіграєте у розвитку нашої громади, за підтримку, душевну щедрість і безмежне терпіння.  Від вашої активної життєвої позиції багато в чому залежить не лише майбутнє нашої об’єднаної територіальної громади, а й майбутнє нашої незалежної Української Держави.

    Дорогі жінки! Хай ця весна принесе вам радість життя, відчуття оновлення, віру у перемогу добра і справедливості! Прийміть найщиріші побажання, міцного здоров’я, миру,  щастя і натхнення. Нехай вас оминають усі тривоги і життєві негаразди, а добробут і злагода ніколи не залишають ваші оселі. Бажаю всім жінкам нашої степової Казанки краси, вічної весни в серці і кохання!  Низький уклін вам, дорогі Жінки!

 

 

З глибокою шаною і повагою

Казанківський

селищний голова                                                                                                 Олексій Асмолов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь