A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ситна і весела Масляна у міському клубі №1

Дата: 02.03.2020 11:42
Кількість переглядів: 458

29 лютого у Казанківському міському клубі №1 з великим розмахом відзначили свято проводів зими – Масляну. В цей день відбулась грандіозна святкова концертна програма, де місцевих жителів та гостей громади зустрічали веселими піснями, запальними танцями та гучною музикою.

Присутні на святі вітали один одного та бажали гарного настрою, здоров‘я і удачі. А прекрасне веселе свято продовжувалось. Всі присутні отримали небувалий заряд позитиву.

Яке ж гуляння Масляної без смачної випічки, десертів та інших кулінарних шедеврів. Їх для гостей приготували місцеві господині, а подивитись і спробувати, повірте, було що. Отже на «смачній галявині» столи прогинались, в буквальному сенсі, від великої кількості приготованих кулінарних виробів, які приготували Світлана Гериш та Лариса Пасько, а саме смачні, запашні млинці, торти, тістечка, пиріжки з горохом, капустою, яблуками, риба «під шубою», канапе, різноманітні салати. Неймовірно смачні і ситні страви також приготовили місцеві господині Валентина Галкіна, Ніна Казаріна, Віра і Надія Перевозчикові, Світлана та Раїса Голуб, Марія Кириленко, Ніна Войтович, Лідія Зубель, Тетяна Дроник, Валентина Задерецька. А Микола Болотських та Артем Шинкарюк зварили традиційну українську страву – куліш, запах був неймовірно духмяний, адже каша варилась з додаванням сала, часнику, цибулі та різних приправ. На відкритому повітрі вона особливо смакувала.

Гарні декорації, які піднімали весняний святковий настрій, підготували місцеві мешканці, активісти Сергій Галкін, Дмитро Іскра і Максим Соловйов.

Супроводжувалось свято справжніми активними гуляннями, жартами, дитячими забавами, співали веселих пісень, танцювали, грали, розважались. Особливо шумно і гамірно було біля «святкового колеса», на якому були закріплені призи, а саме велика кухонна миска, відро, дитяча ванночка, ліхтарі, покривало і упаковка пива. Вибратись на верхівку стовпа, щоб зняти приз, вдавалось далеко не с першого разу, та все ж спритним сміливцям вдалось заволодіти всіма нагородами. Це видовище було дуже смішним, комічним і веселим. А кульмінацією гуляння було спалювання солом‘яного опудала.

Ведуча святкового заходу Альона Болотських завдяки своїй акторській майстерності змогла провести захід на високому рівні.

Директор Казанківського міського клубу №1 Володимир Галкін дякує спонсорам підприємцям Віталіні Мігун і Олексію Дронику, співакам Наталії Готрі з Веселої Балки, Наталії Добровольській з Великоолександрівки, Олександру Дубогрію і Неонілі Дейчук, молодому співаку Андрію Литвинчуку, усім небайдужим мешканцям, активним громадянам, учасникам художньої самодіяльності за підготовку народного гуляння, завдяки яким стало можливим проведення цього прекрасного весняного свята.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь