A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В.о. старост Казанківської громади пройшли навчання

Дата: 28.02.2020 10:45
Кількість переглядів: 670

25 і 26 лютого у м. Миколаєві у приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації пройшло навчання за спеціальною короткостроковою програмою «Діяльність старост в об‘єднаній територіальній громаді», в якому взяли участь в.о. старост Казанківської громади. Протягом двох днів «студенти» прослухали лекцію «Нормативно-правова база діяльності старост. Моделі управління та старостинські округи», також провели практичні заняття «Повноваження старост та їх реалізація», «Роль комунікації у діяльності старост. Налагодження взаємодії між старостами, громадою та виконавчим комітетом», розглянули окремі приклади діяльності старост.

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області Вадим Жепало, провів цікаву і корисну тематичну дискусію щодо результатів моніторингу Єдиного державного вебпорталу відкритих даних, проведених Секретаріатом Уповноваженого ВРУ з прав людини у 2019 році.

Учасники семінару дякували за цікаве та змістовне навчання директору Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів місцевого самоврядування Дмитру Дибченко, експерту з децентралізації та комунікації реформ Олександру Дудюку, старшому оперуповноваженому управління стратегічних розслідувань ГУНП в Миколаївській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, підполковнику поліції Сергію Жовнірчику.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь