A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 28.02.2020 08:15
Кількість переглядів: 529

27 лютого, о 10.00 годині, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов. Члени виконкому розглянули дванадцять питань, що стосуються життєдіяльності нашої громади.

Заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук виступила по питанню «Про погодження звіту про виконання бюджету Казанківської селищної ради та резервного фонду непередбачених видатків за 2019 рік». Співдоповідачами виступили керівники відділів та інших підрозділів виконкому селищної ради.

Далі військовий комісар майор Казанківського районного військового комісаріату М. Шевчук доповів про хід виконання Цільової програми територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у Казанківській селищний раді за 2019 рік.

Надалі члени виконавчого комітету заслухали та обговорили інформацію керівників сільських будинків культури сіл Великоолександрівка, Дмитрівка, Миколаївка, Михайлівка, Троїцько-Сафонове, Дмитро-Білівка. Лагодівка, Нововолодимирівка, завідуючого міським клубом №1 про роботу закладів культури, які розташовані на території громади. Загалом робота визнана задовільною. Протягом року у клубних закладах проводились різноманітні заходи, присвячені святковим та пам’ятним датам, було організовано змістовне дозвілля місцевих жителів.

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця та ретельно вивчивши матеріали члени виконкому погодили розташування тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності – роздрібна торгівля переважно продуктами харчування, напоями, тютюновими виробами, та звернутись до органу з питань містобудування та архітектури щодо оформлення паспорту прив‘язки тимчасової споруди.

Рішенням виконкому було надано певним посадовим особам селищної ради право складати протоколи про адміністративні правопорушення.

На засіданні виконкому погодили перелік проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів щорічного обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, а саме для смт Казанка придбання комплекту спортивного обладнання скейт-парку, проведення поточного ремонту покрівлі і приміщення Будинку дитячої та юнацької творчості, придбання вуличного тренажерного обладнання для спорт школи, придбання обладнання для харчоблоків у заклади освіти, придбання обладнання для дитячих майданчиків в села Дмитро-Білівка, Дмитрівка, Новоданилівка, Михайлівка, Миколаївка, Троїцько-Сафонове, Великоолександрівка і Лагодівка та відновлення вуличного освітлення в селі Троїцько-Сафонове. Також погоджено перелік проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, а це – створення системи управління побутовими відходами та придбання трьох шкільних автобусів для закладів освіти об‘єднаної громади.

Рішенням виконкому впорядковано квартирний та соціальний квартирний облік селищної ради шляхом взяття на квартирний облік та соціальний квартирний облік дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які не забезпечені житлом та включили 53 особи до списку позачергового забезпечення житловою площею.

Надано дозвіл на видалення дерев в селі Дмитро-Білівка, а також надано дозвіл на розчищення чагарників та видалення порослі в смт Казанка біля меморіального комплексу «Танк». Комунальному підприємству «ДоброБуд» надано зобов‘язання після проведених робіт навести належний санітарний стан на земельній ділянці, а також замість видалених дерев висадити інші дерева для збереження зелених зон.

Члени виконкому своїм рішенням встановили фактичні та фіксовані вартості квитка проїзду населення на маршруті смт Казанка – селище Казанка на 2020 рік.

Селищний голова Олексій Асмолов представив присутнім новопризначену начальника Відділу культури та туризму Аллу Косталан.

Після детального обговорення усіх питань порядку денного члени виконавчого комітету ухвалили відповідні рішення та рекомендували раді розглянути на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь