A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось публічне представлення звіту про виконання бюджету за 2019 рік Казанківської селищної ради

Дата: 27.02.2020 16:56
Кількість переглядів: 469

Сьогодні о 9.00 годині, у сесійній залі Казанківської селищної ради відбулось публічне представлення звіту про виконання бюджету Казанківської селищної ради та резервного фонду непередбачених видатків за 2019 рік, на якому були присутні Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, члени виконавчого комітету у повному складі, головні розпорядники бюджетних коштів, працівники селищної ради, представники громадськості. Зала була вщент заповнена, всі зосереджено, з великою увагою слухали доповідача.

Головним доповідачем була заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук. Вона зазначила, що у 2019 році збережено принцип соціальної спрямованості, тобто всі ресурси бюджету спрямовувались у першу чергу на забезпечення: потреби в асигнуваннях на оплату праці працівників бюджетних установ, відповідно до встановлених чинним законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати, проведення розрахунків за електричну і теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв‘язку, які споживаються бюджетними установами. Отже, всі виплати по захищеним та незахищеним статтям здійснено в сумі 105 млн. гривен.

Олена Михайлівна здійснила детальний аналіз виконання бюджету за 2019 рік. Доповідь супроводжувалась демонстрацією графіків та діаграм, які давали наочне уявлення про основні статті доходів та видатків селищного бюджету. Співдоповідачами були керівники структурних підрозділів – головні розпорядники бюджетних коштів, які детально звітували про використання коштів у 2019 році. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука, т.в.о. начальника відділу культури та туризму Наталія Пихтіна, в.о. обов‘язки директора територіального центру Олена Шевельова, змістовно і детально зупинились на всіх видатках і доходах бюджету за минулий рік.

Публічне слухання звіту пройшло в діловій і конструктивній обстановці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь