Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбувся І етап дитячо - юнацького фестивалю-конкурсу народного мистецтва «Смарагдові витоки »

Дата: 27.02.2020 10:58
Кількість переглядів: 560

26 лютого Будинком дитячої та юнацької творчості проведено І етап обласного дитячо - юнацького фестивалю-конкурсу народного мистецтва «Смарагдові витоки». Таким чином виявляємо та підтримуємо творчі здібності талановитих дітей і молоді нашої громади, виховуємо у підростаючого покоління повагу до національної культурної спадщини.

У конкурсі прийняли участь шість колективів закладів загальної середньої освіти , всього 115 учнів із Казанківських № 1, № 2, № 4, Новоданилівського і Миколаївського закладу освіти та Троїцько – Сафонівського ліцею.

Конкурсна програма складалася з показу одного обрядового дійства.

Журі фестивалю-конкурсу у складі директора Будинку дитячої та юнацької творчості Л. Перової, методистів відділу освіти, молоді та спорту А. Дмитренко та І. Пліски, бібліотекаря публічної бібліотеки О. Казаріної визначило переможців І етапу конкурсу і нагородили Грамотами:

І місце – не визначено

ІІ місце – колектив « Дивограй», Новоданилівського ЗЗСО І-ІІІ ст.,керівник Іваськевич В.І. за обрядове дійство « Масляна «Колодка»

ІІ місце – колектив «Лелеченька»,Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №4, керівник Болотських А.Ю., за обрядове дійство «Свято зустрічі весни « Масляна»

ІІІ місце- колектив «Натхнення» Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1,керівник Женжеруха Л.В.за обрядове дійство « Ах, весна красна…»

ІІІ місце- колектив « Калинонька », Троїцько Сафонівського ліцею, керівник Стєшина Т.М. за обрядове дійство «Українські вечорниці на Андрія»

ІІІ місце – колектив «Калинонька» , Миколаївського ЗЗСО І-ІІ ст.,керівник Візнюк Ю.В. за обрядове дійство «Зустріч весни».

Також за участь у конкурсі грамотою відділу освіти молоді та спорту нагородили колектив «Українці» Казанківського ЗЗСО №2, керівник Ю. Журба, за обрядове дійство «Веснянки».

Директор Будинку дитячої творчості Людмила Перова привітала всіх учасників фестивалю-конкурсу, подякувала учням за прекрасні цікаві виступи, побажала продовжувати збирати та вивчати автентичний фольклор, пам’ятки народного мистецтва.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь