Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В.о. старости Сергій Плєска інформує…

Дата: 25.02.2020 15:21
Кількість переглядів: 392

На території Лагодівської громади розташовані п’ять населених пунктів, це села Мар’янівка, Петрово - Висунське, Бурячки і Червоно-Новоселівка. Загалом 171 двір та проживає 354 сільських жителів.

Село Лагодівка розташоване на лівому березі річки Висуні, за 35 кілометрів від смт Казанка.

Як інформує в.о. старости Сергій Плєска, на території громади функціонують пункт здоров‘я, сільський клуб, бібліотека-філія, поштове відділення, три магазини.

В Лагодівці працює пункт здоров‘я, який уже більше 40 років очолює Грибова Наталія Іванівна. Майже все своє життя присвятила себе служінню людям, нагороджена знаками «Відмінник охорони здоров‘я» та «Відмінник санітарної оборони».

В приміщенні колишньої школи знаходиться спортивно-ігровий комплекс. Тож минулого року власними силами проведено поточний ремонт, а саме - вапнування стін, фарбування вікон, дверей, панелей, замінено електропроводку, що забезпечує регулярне електропостачання.

Протягом 2019 року розглядалися різні питання, з якими зверталися жителі населених пунктів, які успішно і вчасно були вирішені.

На виконання заходів Програми благоустрою в усіх населених пунктах працівником з благоустрою проводилось прибирання прилеглих територій адмінприміщень, дитячого майданчика, спортивно-ігрового комплексу, кладовищ. Наведено належний санітарний стан біля пам’ятного знаку на місці загибелі командира партизанського загону Г.М. Сєднєва, братської могили радянських воїнів та могили радянського воїна, який знаходиться в селі Бурячки.

Минулої весни проведена робота з розширення дорожнього покриття від с. Лагодівка до с. Розівка Дніпропетровської області, а взимку було проведено значний обсяг робіт по розчистці доріг від снігу в межах населених пунктів.

Для безпеки та комфорту мешканців сіл, проведені необхідні роботи з освітлення вулиць, проводилась заміна зіпсованих лампочок.

Протягом року проводились культурно-масові заходи.

В. о. старости Сергій Плєска говорить - «Один в полі не воїн», тому ті успіхи, які досягли, це спільна праця. В першу чергу велика подяка працівникам за поради і підтримку, а також місцевим мешканцям за підтримку і розуміння необхідності змін на селі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь