A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Робимо все можливе, аби люди гідно жили на своїй маленькій батьківщині

Дата: 20.02.2020 16:32
Кількість переглядів: 444

Світлана Беспалько, в.о. старости с. Миколаївка, має чіткий графік роботи. Вона представляє інтереси жителів села, здійснює комунікацію між владою та громадою. Як говорить Світлана Іванівна: «Робимо все можливе, аби люди гідно жили на своїй маленькій батьківщині. Робота з людьми це завжди відповідально і складно, це великі зобов‘язання перед виборцями. Щодня жителі села йдуть із своїми проблемами, тому треба, щоб соціальні, побутові та інші проблеми мешканців були вирішені швидко і розумно. Завдяки селищному голові Олексію Асмолову за минулий рік зроблено чимало. Коли б я не зверталась до Олексія Вікторовича, то завжди знаходила необхідну підтримку, порозуміння і допомогу у вирішенні багатьох проблемних питань».

У Миколаївці проживає 1005 чоловік. Майже вирішено проблему, яка найбільше турбувала жителів села – вуличне освітлення. Проведено капітальний ремонт пункту здоров‘я, який знаходиться в приміщенні Миколаївської школи. Пункт медичної допомоги має три кімнати - кабінет прийому лікаря, кабінет для щеплень та процедурний, є всі комунальні зручності - гаряча і холодна вода, санвузол. Тепер жителі села обслуговуються у сучасних комфортних умовах.

Проведено ремонт обрядової кімнати. Це приміщення, де збираються мешканці, обговорюють свої хатні справи, спілкуються, відмічають урочисті події, свята, весілля, дні народження. У приміщенні замінено 2 вікна на енергозберігаючі, пошпакльовано та пофарбовано стіни, відремонтовано підлогу, також придбано меблі – столі і стільці.

Поліпшено матеріальну базу дошкільного закладу «Усмішка». Придбали комп‘ютерну техніку, підключили інтернет, відремонтували систему опалення, замінили труби та утеплили центральну магістраль від котельні до адмінприміщення дитсадка. В будівлі є всі комунікації. Харчоблок забезпечено всім необхідним кухонним інвентарем, а також замінили вікна на енергозберігаючі.

В школі замінено дах, на харчоблок придбали морозильну камеру, сучасну кухонну витяжку, бойлер, замінено вікно. Атомні енергетичні системи України придбали для школи 10 столів та 20 лав для їдальні.

Також проведено поточний ремонт адмінбудівлі колишньої сільської ради, замінили двері в бібліотеці.

«А люди у нашому селі завжди були активними, робили все на благо Миколаївки, чого лише варті наші депутати, яких неодноразово обирали. Це Віталій Казимір і Ігор Сідоров », - продовжує Світлана Іванівна.

Протягом року проводились місячники довкілля. Вся громада була залучена до цього важливого заходу: робітники з благоустрою, школа, працівники дитсадка, пункту здоров‘я, працівники бюджетної сфери, приватне підприємство «Агро-3», агропідприємство «Сідоров І.Г.». Спільними зусиллями навели належний санітарний стан на території населеного пункту. Висадили молоді насадження кущів калини, дерев – дуби та липи. Вивезли сміття санкціонованих сміттєзвалищ.

В.о. старости Світлана Беспалько дякує Казанківському селищному голові Олексію Асмолову, депутатам селищної ради Віталію Казиміру, Ігорю Сідорову, Атомним енергетичним системам України, директору ПП «Агро-3» Володимиру Сатановському, підприємцям Анатолію Третяку і Опанасу Омельчуку, а також всім жителям села за співпрацію та взаємодопомогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь