A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Інформація про роботу в.о. старости сіл Михайлівка, Нововолодимирівка, Козлівка, Кротівка за 2019 рік

Дата: 20.02.2020 14:11
Кількість переглядів: 650

В. о. старости сіл Михайлівка, Кротівка, Козлівка і Нововолодимирівка Т. Сай повідомив, що протягом минулого року зроблено чимало роботи, тому рік промайнув дуже швидко, як один день, і все для того, щоб села жили і розвивались. На сьогоднішній день в Михайлівці мешкає 509 чоловік, в с. Козлівка – 32, в с. Кротівка – 2, в с. Нововолодимирівка – 232. За останні роки села суттєво змінились. Вже завершено роботи по встановленню вуличного освітлення в с. Михайлівка та розпочато такі роботи в с. Нововолодимирівка. До села Козлівка підведено водопровід.

Завершено роботи по утепленню фасаду школи, замінено вікна на енергозберігаючі, для харчоблоку придбано електроплиту, холодильник, сучасну кухонну витяжку, встановили фільтри для води, а для учнів 1 класу придбали нові меблі.

З місцевого рожевого граніту в центрі села Михайлівка встановили плиту на могилі загиблих воїнів односельчан у роки Другої світової війни.

У минулому році частково оновлена матеріально-технічна база дошкільного закладу «Ромашка», а саме придбано морозильну камеру, пилосос, пральну машину-автомат, постільну білизну, кухонний посуд, також придбано комп‘ютерну техніку та приєднано до мережі «Інтернет». В навчальному класі та у коридорі замінено 4 вікна на енергозберігаючі.

Саме завдяки створенню об’єднаної громади стало можливим проведення довгоочікуваного ремонту закладу культури, адже клуб в сільській місцевості – це осередок життя, де можна відпочити душею. Тож в минулому році проведено поточний ремонт глядацької зали Михайлівського сільського будинку культури, придбано сценічний одяг, 10 електроконвекторів і вже розпочато ремонт фойє. Протягом 2019 року працівниками культури постійно проводились культурно - розважальні заходи до державних, релігійних та професійних свят. Хочеться, щоб і надалі заклад діяв і збирав повні зали глядачів.

Для зручності відвідувачів над входом в адмінприміщення колишньої сільської ради встановлено навіс, в одній із кімнат на другому поверсі облаштовано тренажерний зал, придбано комп‘ютер.

Також ведеться відповідна робота і в соціальному напрямку. Працівники допомагають населенню з оформленням допомог, пільг та субсидій. Велика увага приділялась сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, проводяться профілактичні бесіди та обстеження матеріально - побутових умов проживання.

«Благоустрій, озеленення територій, впорядкування вулиць, ремонт приміщень – у всіх цих добрих змінах велика заслуга працівників, депутатів селищної ради, а також місцевих жителів, які люблять своє село і роблять все для того, щоб воно було ще кращим», - говорить Т. Сай.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь