Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківська громада вшанувала подвиг Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 14:05
Кількість переглядів: 571

Сьогодні, 20 лютого, казанківці долучились до вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні та усіх борців, які віддали своє життя за незалежність України. Ці трагічні дні сповнені героїзму тих подій і назавжди увійдуть в історію України як символ патріотизму. Ми – українці, ми – громадяни, ми сплатили велику ціну за свою незалежність.

В центрі селища Казанка біля пам‘ятного знаку загиблим воїнам АТО Казанківщини зібрались мешканці та гості громади. Перед приступними виступили Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, голова райдержадміністрації Наталія Казаріна, голова районної ради Василь Коніщук.

«Шановні казанківці! Кожного року 20 лютого ми відзначаємо і вшановуємо пам‘ять найкращих синів нашої держави. Ці люди назавжди змінили хід історії нашої крани. Під час Революції Гідності вони віддали найцінніше – своє життя, за те, щоб Україна була вільною Європейською державою. Вони підтвердили прагнення українського народу до демократичного суспільства, до європейських цінностей. І сьогодні ми ще раз вклоняємось перед їхньою світлою пам‘яттю. Нехай цей урок в історії не пройде даремно для нашої держави.

Бажаємо скорішого завершення бойових дій на Сході України.

Бажаємо здоров‘я усім захисникам нашої держави.

Низький уклін людям, які полягли на майдані.

Слава Україні!» - зазначив у своїй промові Олексій Асмолов.

Хвилиною мовчання вшанували пам‘ять Героїв Революції Гідності, Небесної Сотні, учасників бойових дій на сході нашої країни.

Також виступили заступник громадської організації «Казанківський районний союз ветеранів та учасників антитерористичної операції», учасник АТО Андрій Лощинін і член громадської організації, учасник АТО Леонід Верба.

Пісня «Не стріляйте в мамині кольорові сни» у виконанні Олександра Дубогрія затронуло серця присутніх та викликала щирі сльози на очах.

Благочинний Казанківського району протоієрей Сергій провів панахіду за загиблими.

Віддаючи данину поваги пам‘яті всім загиблим за свободу України відбулось покладання квітів до пам‘ятного знаку нашим землякам, загиблим солдатам АТО.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь