A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Юні волейболістки отримали валентинки

Дата: 18.02.2020 10:37
Кількість переглядів: 492

До Дня Святого Валентина в Казанківській ДЮСШ проведено турнір з волейболу серед дівчат, в якому взяли участь 4 команди: "Грінч", "Чемпіон", "Піксики" і гості турніру - команда Казанківського професійного аграрного ліцею. З привітальним словом до учасників змагань звернулась директор спортивного закладу Лілія Дема, яка привітала дівчат зі святом закоханих, та звернула увагу на те, що саме дівчатка - краса нації, закохана в гру волейбол.
Ігри пройшли в товариському, піднесеному настрої та напруженій ігровій ситуації. Цікавою була гра між командами "Грінч" і "Чемпіон", де дівчата показали високу технічну та фізичну підготовку, справжній бійцівський характер.
То ж, місця розподілились таким чином: І місце виборола команда "Грінч" (тренер Л. Дема), ІІ місце - команда "Чемпіон" (тренер В. Перепадін), ІІІ місце - команда Казанківського ПАЛ ( тренер М. Тримурич), 4 - команда "Піксики" (тренер В. Перепадін). Кращими в турнірі були відзначені: кращий зв`язуючий - Красіна Юлія, кращий захисник - Щербакова Валерія, кращий нападаючий - Веретельникова Діана, кращий гравець турніру - Шевчук Любов. Команди та кращі гравці нагороджені кубками та грамотами, кожна юна волейболістка отримала свою валентинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь