A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Автобусна зупинка це не розкіш, а місце для очікування!

Дата: 17.02.2020 11:34
Кількість переглядів: 590

Як повідомила в.о. старости с. Дмитрівка Лідія Баланенко неподалік, більше одного кілометра, знаходиться село Нововасилівка. Це невеличкий населений пункт, в якому всього 11 дворів та проживає 18 чоловік, із них двоє дітей шкільного віку. Нещодавно до в.о. старости звернувся житель цього села Микола Коробейко з проханням побудувати автобусну зупинку, яка так потрібна сільським жителям, а особливо дітям. Двоє школярів чекають просто неба на краю села шкільний автобус, який щодня забирає їх на навчання до школи та відвозить назад додому. Працівник з благоустрою Віктор Лемешенко сам зварив залізний каркас, власним автотранспортом привіз на місце встановлення, а батько учнів Микола Коробейко, допоміг обшити профлистами та встановити цю металеву конструкцію.

Тепер юні пасажири з гарним настроєм будуть очікувати громадський транспорт та не боятимуться ні вітру, ні сонця, ні дощу, ні снігу. Наявність зупинки забезпечить комфортне очікування як дітей, так і дорослих.

В.о. старости Л. Баланенко дякує жителю села Нововасилівка М. Коробейко та Віктору Лемешенко за активну участь у житті громади та небайдуже ставлення до свого рідного села. Це є ще один приклад того, що Казанківська селищна рада дбає не тільки про центр селища або великі населені пункти, а й про такі маленькі села, які теж мають право на зручні і безпечні умови життя.

Автобусна зупинка це не розкіш, а місце для очікування!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь