Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Свято, яке полюбляють дорослі і малі

Дата: 14.02.2020 10:55
Кількість переглядів: 880

Майже в усіх країнах світу люди відзначають День Святого Валентина. Це одне з тих свят, без яких наше життя стало б біднішим, тому його полюбляють і дорослі, і малі. Напередодні Валентинового дня працівники Публічної бібліотеки організували розважальний захід для учнів 4 а класу ЗЗСО №1 – романтичне шоу «Сузір’я симпатій або Швидке знайомство».

Розповівши учням легенду про Валентина, бібліотекарі запропонували перевірити, чи всім у класі знайоме почуття любові. Діти розповідали, що люблять маму й татка, друзів і рідних, полюбляють солодке та мультики, а хтось «закоханий» в морозиво. Після веселої розминки настала черга розважальних конкурсів. Хлопці спробували уявити себе в ролі лицарів. Вони складали вірші, вправлялись у мистецтві пантоміми, змагались у поїданні цукерок на швидкість. А дівчата мірялися своєю кмітливістю, спостережливістю, кращим знанням мультиків та вмінням розгадувати загадки.

Настрій заходу підтримувала весела тематична музика і танець, під час якого кожна пара танцюючих намагалася якомога довше не загубити свою повітряну кульку. У підсумку всі отримали багато позитиву і хороший святковий настрій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь