A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Семінар-практикум керівників закладів освіти Казанківської селищної ради

Дата: 13.02.2020 16:41
Кількість переглядів: 765

   12 лютого 2020 року на базі Казанківської гуманітарної гімназії відбувся семінар-практикум  керівників закладів освіти Казанківської селищної ради на тему: «Розвиток управлінської компетентності керівника сучасного закладу освіти».

   Семінар розпочався відкритим засіданням Міністерства екології учнівського самоврядування гімназії. Учні обговорили нагальні проблеми з питань екології; дали характеристику основним  екологічним проблемам України та світу; визначили напрямки роботи учнівського самоврядування з даного питання; розвивали вміння працювати в групі; виховували громадську активність та почуття відповідальності за охорону довкілля.

   Під час засідання було використано вражаюче відео про екологію на нашій планеті, інші відеоролики. Учні інсценували, емоційно доводили наближення екологічної катастрофи на планеті.

   У подальшій роботі учасники семінару обговорили складові управлінської компетентності керівника сучасної школи; визначили основні якості і риси керівника, що досягає успіху; охарактеризували стилі керівництва; розвивали вміння знаходити рішення тих чи інших управлінських ситуацій.

   Використовуючи методи корпоративного навчання, Олена Дмитрівна Ковальчук провела практичні вправи: «Не хочу хвалитися, але я…»,очікування учасників; вправа «Чарівне дерево», «Розминка», «Проблемні люди», «Коли я був вчителем…», «Вільний мікрофон». Організувала роботу в групах, у ході якої керівники спільно вибрали ознаки стилів управління та в яких ситуаціях їх краще використовувати, визначили шляхи розв’язання проблем запропонованих управлінських ситуацій та змоделювали відповідні управлінські рішення.

   На завершення зустрічі у відеозапису старші гімназисти висловили свої побажання про те, яким би вони хотіли бачити сучасного керівника закладу освіти.

   Завершився семінар рішенням керівників бути єдиним цілим зі своїм колективом, колективом учнів і батьків, бути однодумцями, єдиною командою і тоді жодні перепони не стануть на заваді командній роботі сучасної нової української школи!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь