A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

З кожним днем все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни …

Дата: 13.02.2020 14:33
Кількість переглядів: 467

   15 лютого виповнюється 31 рік відтоді, як вивели війська з Афганістану.    Це не тільки данина пам‘яті загиблим, але і вираз вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав і виконує свій військовий і громадянський обов‘язок. І сьогодні, 13 лютого, в районному будинку культури зібрались  керівники державних установ, мешканці громади щоб віддати данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців, їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію.

   «Я дуже радий, коли ви всі збираєтесь разом, вшановуєте своїх побратимів, радієте зустрічі один з одним. Дуже приємно бачити щирі посмішки, дружні рукостискання. Перш за все хочу подякувати вам за ваш  подвиг, за те, що мужньо і доблесно виконували свій інтернаціональний обов‘язок. Ви є героями для всієї нашої громади та заслуговуєте на щиру повагу, яку ми висловлюємо вам. Ви дійсно пройшли пекло війни. Дякую, що ви  з нами, що займаєте активну громадську позицію та небайдужі до долі нашої громади. Бажаю вам міцного здоров‘я, достатку, благополуччя та всіх благ», - зазначив у своїй промові Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

   Ми не маємо права забувати ту страшну трагедію далекої афганської війни, в якій приймали участь 65 наших земляків, двоє з них – Сергій Алхімов і Сергій Діденко залишились навічно журавлями пам‘яті. На превеликий жаль, за тридцять один рік після війни, вже 26 колишніх воїнів афганців, наших земляків, пішли із життя.  

    Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих під час бойових дій в Афганістані, та поклали живі квіти до пам‘ятного знаку воїнам учасникам бойових дій на території інших держав.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь