A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Працівники музею та публічної бібліотеки підготували інформаційну годину «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі»

Дата: 13.02.2020 14:30
Кількість переглядів: 486

   12 лютого в районному музеї відбулася інформаційна година «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі», підготовлена працівниками музею та Публічної бібліотеки. На захід своїх вихованців привели керівники гуртків будинку художньої творчості  В.Г. Матвієвич та О.А. Крижановська.

   Організатори заходу розповіли про події, які відбувались під час Революції Гідності шість років тому, про відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави. Затамувавши подих, школярі дивилися відеоролики про події на Майдані. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, яких українці називають Небесною Сотнею.

   За кращу долю України, за волю, за незалежність і свободу нашої держави боролися на Майдані і наші земляки з Миколаївщини. Великий намет «Миколаїв» збирав для обігріву і харчування протестувальників. Він був спалений під час штурму в ніч з 18 на 19 лютого 2014 року.

   Серед учасників протестів були і наші земляки-казанківці. Один з них – Василь Олександрович Євтушок, який став гостем заходу. З перших уст діти дізнались багато цікавих деталей з життя майданівців, наприклад про те, як кияни підтримували протестувальників, як відбувалися спроби розгону Майдану і чи було страшно тим, хто вийшов на протест.

   Підводячи підсумки, гуртківці за допомогою керівників зробили висновки з почутого: Україна – це наша держава, тому відстоювати її свободу і незалежність – наш обов’язок, а зробити це ми можемо, об’єднавши наші зусилля.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь