A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Накреслюємо плани та впроваджуємо їх в життя громади

Дата: 11.02.2020 15:20
Кількість переглядів: 1281

Протягом 2019 року  згідно плану соціально-економічного розвитку Казанківської громади на 2018 – 2020 роки,    селищна рада реалізувала  багато    проектів в напрямку архітектури та будівництва, інфраструктури, благоустрою. Так, в 2019 році розпочато капітальний ремонт ДЮСШ з впровадженням енергозберігаючих заходів та буде введений в експлуатацію у цьому році, проведено реконструкцію нежитлової будівлі під розміщення центру надання адміністративних послуг, для комунального підприємства «ДоброБуд» придбано спеціальну техніку та обладнання, а саме рециклер асфальтобетону, коток дорожній для проведення робіт щодо відновлення дорожнього покриття на території громади, розроблено Генеральний  план забудови території смт Казанка   з детальним планом зонування,  проведено поточний ремонт покрівлі сільського будинку культури в селі Дмитрівка, відновлено вуличне освітлення в селах Великоолександрівка, Нововолодимирівка, Михайлівка, Миколаївка, відновлено тротуар по вулиці Центральна і вулиці Миру, а також покриття літнього майданчику в парку «Левада», відремонтовано приміщення актового залу сільського клубу в с. Михайлівка, для підвищення рівня безпеки в громаді покращено матеріально-технічне забезпечення пожежно-рятувальної частини, проведено реконструкцію (заміна вікон, дверей) з впровадженням енергозберігаючих заходів у закладах освіти та дошкільних закладах, а також придбано обладнання загального призначення та дидактичний матеріал для 1-4 класів усіх шкіл громади, побудовано ігровий майданчик в парку «Левада», проведено ремонт будівлі колишньої школи в с. Дмитро-Білівка для розміщення багатофункціонального громадського центру, здійснено поточні ремонти сільських клубів – міський клуб №1, Михайлівський, Дмитрівський, Троїцько-Сафонівський та придбано спеціальне обладнання, здійснювались поточні ремонти існуючих водомереж.

Об‘єднання принесло покращення побутових умов та загальної якості життя у всіх населених пунктах нашої об‘єднаної громади.     Наша громада фінансово спроможна, і як результат посіла почесне 4 місце серед 28 ОТГ Миколаївщини,   і доказом цього є рейтинговий показник.

Такий позитивний результат став можливим завдяки спільним зусиллям всіх мешканців нашої об‘єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь