A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Великоолександрівці зроблено чимало

Дата: 11.02.2020 15:05
Кількість переглядів: 493

Фото без описуЯк повідомила в.о. старости с. Великоолександрівка О. Лейбович, протягом 2019 року проводилась відповідна робота, що стосується життєдіяльності села, а також прилеглих сіл Андріївка, Романівка, с-ща Добровільське. У цих населених пунктах проживає більше 600 мешканців. Було зроблено чимало роботи, зокрема вирішувались питання у сфері  соціального захисту, культури, освіти,  розглядались звернення громадян, розроблялись заходи та  приймались відповідні рішення.

Протягом 2019 року регулярно проводилася робота по приведенню в  належний санітарний стан території  населених пунктів, кладовищ, було ліквідовано два стихійних сміттезвалища, проведено косметичний ремонт дитячого майданчику та пам’ятника «Загиблим односельчанам» в с. Великоолександрівка і братської могили  с. Андріївка, підтримується в належному стані  могила невідомих солдатів, також приведено до ладу автобусні зупинки, відремонтовано три криниці  громадського користування в селах Романівка, Андріївка і Великоолександрівка, а саме зварено металеві конструкції для колодязів, замінено ціпки, почіпили відра. Проведено ремонт порогу в адмінприміщенні, а також косметичний ремонт в приміщенні пункту здоров‘я – пофарбовано стіни, стелю, відремонтовано підлогу та постелено лінолеум. Здійснено озеленення території адмінприміщення – висадили квіти та каштани. Встановлено шість  енергозберігаючих вікон: два - у поштовому відділенні і чотири – в актовій залі. 

У Великоолександрівці відновлено вуличне освітлення по вулицях Гагаріна, Шкільна, Миру, Херсонська, 40 років Перемоги. Всього було встановлено 111 ліхтарів.

Для дитячого садочка «Дзвіночок» придбана дитяча меблева стінка, на харчоблок - електроплиту, а також ноутбук, принтер, дитячі матраци та чохли до них, ковдри, подушки, проведено косметичний ремонт приміщення дитсадка, а також ігрового майданчика. Відремонтовано покрівлю госпбудівлі – замінили бруски та шифер. А для сільського будинку культури придбали музичну апаратуру, а це принтер, звукову карту, мікрофони, пульт, радіо мікрофонну систему та стійки, а також стійки для акустики та тримачі мікрофонів.

 «Протягом року ми плідно працювали, розвивались і, гадаю, отримали непоганий результат. Якщо хочемо жити краще, то потрібно робити все по-новому та рухатись вперед. Ми любимо своє село і стараємось робити все для того, щоб людям жилось краще і комфортніще», - говорить в.о. старости Олена Лейбович.Фото без опису  Фото без опису 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь