Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Великоолександрівці зроблено чимало

Дата: 11.02.2020 15:05
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЯк повідомила в.о. старости с. Великоолександрівка О. Лейбович, протягом 2019 року проводилась відповідна робота, що стосується життєдіяльності села, а також прилеглих сіл Андріївка, Романівка, с-ща Добровільське. У цих населених пунктах проживає більше 600 мешканців. Було зроблено чимало роботи, зокрема вирішувались питання у сфері  соціального захисту, культури, освіти,  розглядались звернення громадян, розроблялись заходи та  приймались відповідні рішення.

Протягом 2019 року регулярно проводилася робота по приведенню в  належний санітарний стан території  населених пунктів, кладовищ, було ліквідовано два стихійних сміттезвалища, проведено косметичний ремонт дитячого майданчику та пам’ятника «Загиблим односельчанам» в с. Великоолександрівка і братської могили  с. Андріївка, підтримується в належному стані  могила невідомих солдатів, також приведено до ладу автобусні зупинки, відремонтовано три криниці  громадського користування в селах Романівка, Андріївка і Великоолександрівка, а саме зварено металеві конструкції для колодязів, замінено ціпки, почіпили відра. Проведено ремонт порогу в адмінприміщенні, а також косметичний ремонт в приміщенні пункту здоров‘я – пофарбовано стіни, стелю, відремонтовано підлогу та постелено лінолеум. Здійснено озеленення території адмінприміщення – висадили квіти та каштани. Встановлено шість  енергозберігаючих вікон: два - у поштовому відділенні і чотири – в актовій залі. 

У Великоолександрівці відновлено вуличне освітлення по вулицях Гагаріна, Шкільна, Миру, Херсонська, 40 років Перемоги. Всього було встановлено 111 ліхтарів.

Для дитячого садочка «Дзвіночок» придбана дитяча меблева стінка, на харчоблок - електроплиту, а також ноутбук, принтер, дитячі матраци та чохли до них, ковдри, подушки, проведено косметичний ремонт приміщення дитсадка, а також ігрового майданчика. Відремонтовано покрівлю госпбудівлі – замінили бруски та шифер. А для сільського будинку культури придбали музичну апаратуру, а це принтер, звукову карту, мікрофони, пульт, радіо мікрофонну систему та стійки, а також стійки для акустики та тримачі мікрофонів.

 «Протягом року ми плідно працювали, розвивались і, гадаю, отримали непоганий результат. Якщо хочемо жити краще, то потрібно робити все по-новому та рухатись вперед. Ми любимо своє село і стараємось робити все для того, щоб людям жилось краще і комфортніще», - говорить в.о. старости Олена Лейбович.Фото без опису  Фото без опису 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь