A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оздоровча гімнастика тепер – і в селищному клубі №1

Дата: 11.02.2020 14:55
Кількість переглядів: 468

Вже не один рік у нас діє «Університет третього віку»,  заняття  слухачів, а це в основному пенсіонери, які проводяться на базі районного будинку культури. Це унікальний проект для людей літнього віку, який організовує територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради. В програмі занять є і факультет оздоровчої гімнастики. Для зручності пенсіонерів, слухачів університету, які мешкають далеко від центру селища, заняття з оздоровчої гімнастики організовано та проводяться також на базі селищного клубу №1. Тож заняття з оздоровчої гімнастики тут можна відвідувати щовівторка о 10 годині ранку.

Ось і сьогодні, 11 лютого, в клубі відбулись тренування, які відвідує 15 жіночок. Така гімнастика позитивно впливає на всі функції організму, яка розроблена спеціально для літніх людей. Заняття проводить психолог територіального центру Вікторія Перевозчикова.

«Люди похилого віку потребують особливої уваги, підтримки, індивідуального підходу. Такі заняття є вкрай важливими для них, де вони не тільки займаються, а й спілкуються, діляться своїми враженнями, обговорюють проблеми. Все ж таки краще відвідувати заняття, збагатитися новими знаннями, навчитись чогось нового, ніж сидіти у телевізора чи на лавочках. Спочатку тренування відвідувало 10 пенсіонерів, а зараз вже 15 і постійно надходять нові заявки. Тож наші пенсіонери є соціально активними, дбають про власне здоров‘я і не бояться опановувати нові знання та навички», - говорить В. Перевозчикова.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь