A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

робота з неповнолітніми, які перебувають у конфліті з законом

Дата: 29.01.2020 13:39
Кількість переглядів: 1027

 

Робота з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті з законом

Фото без опису

             Соціально-виховні заходи є важливими складовими роботи з клієнтами пробації щодо впливу на зміну поведінки. Усі заходи роботи з неповнолітніми особами спрямовані на виправлення засуджених осіб і запобігання вчиненню  нових правопорушень. Для виконання вказаних завдань Казанківський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області співпрацює з різними установами та організаціями, однією з яких є відділення  денного перебування, адресної допомоги, соціального захисту сім’ї, дітей та молоді  комунальної організації (установи,заклад) «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради». Адже зазвичай особа, яка вчинила кримінальне правопорушення перебуває у тяжких життєвих обставинах, вона  не в змозі  самостійно подолати свої потреби і їй необхідна комплексна допомога. Саме такі клієнти беруться під соціальний супровід.

Щоб реалізувати дану мету, працівники сектору ініціювали та провели, спільно з завідувачкою відділення денного перебування, адресної допомоги, соціального захисту сім’ї, дітей та молоді  комунальної організації (установи,заклад) «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради Ольгою Козостригою зустріч з неповнолітнім суб’єктом пробації. У ході зустрічі були виявлені та проаналізовані потреби підлітка. Також були оцінені послуги, які будуть надаватися підлітку задля покращення якості його життя та його підтримки.

            Начальник Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області Ірина Олександрівна Челнакова  (Ирина Челнакова) з’ясовувала, які з виявлених цілей підліток може виконати самостійно,  а до виконання яких цілей необхідно залучити підприємства, установи, організації.

Нині на обліку  Казанківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївської області перебуває один неповнолітній суб’єкт пробації, на три особи менше ніж за аналогічний період минулого року.

 Такі зустрічі сприяють органу пробації  у проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, яка направлена на розв’язання складних життєвих ситуацій. Це, в свою чергу, призведе до зниження криміногенних потреб засудженого, тобто, до його виправлення.

 

Ірина Челнакова (Ирина Челнакова),

начальник Казанківського районного сектору філії

Державної установи «Центр  пробації»

в Миколаївській  області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь